7 Günde Göbek Eritme Diyeti

7 Günde Göbek Eritme Diyeti

7 günde göbek eritme diyeti ile fazla yağlarınızdan kurtulmaya hazır mısınız. En çok şikayet edilen göbek bölgesindeki yağlanma kişinin sosyal yaşantısını da psikolojik olarak etkiliyor. 7 günde göbek eritme olurmu demeyin eğer disiplinli bir şekilde uyguladığınız taktirde göbeğinizin eridiğine tanık olacaksınız. Uyguladığınız diyeti birde 7 günde göbek eritme hareketleri ile desteklerseniz bu hiçte zor olmasa gerek. 7 günde göbek eriten diyet nedir? Bu diyette uygulanması gereken en büyük kurallardan biri 7 gün boyunca sadece 3 öğün yemek yenilmesi.Öğle yemeğinde yada akşam yemeğinde bu iki öğünden birinde muhakkak protein içeren gıdalar tüketilmesine özen göstermeliyiz. Gün boyunca 5 porsiyonu geçmeyecek şekilde mevsim meyveleri ve mevsim sebzeleri tüketmeye özen göstermeliyiz. Yine gün boyu 2,5 ila 3 litre arası su tüketeceğiz ve şekersiz, tuzsuz yiyecekler yemeğe özen göstereceğiz.

GÖBEK ERİTME MENÜSÜ

  • Mevsim sebzeleri ile yapılmış çorba
  • Yağsız light yoğurt
  • Yarım orta boy avokado
  • Mevsim sebzeleri ile yapılmış yemekler
  • Mevsim sebzeleri ile hazırlanmış salata

7 GÜNDE GÖBEK NASIL ERİTİLİR

MEKİK: Sabah kalktığınızda ve akşam yatmadan önce 4 set halinde 15 kez mekik çekmeniz zamanla yağların daha çabuk yakılması ve karnınızın daha çabuk şekle girmesini sağlayacaktır.

YAN MEKİK: Karnınızın sol ve sağ tarafını aktif ederek buradaki yağların yakılıp kasa dönüşmesini sağlar.

KALÇA HAREKETİ: Bu harekette kalçanızda ki yağların yakımını hızlandırarak güzel bir forma girmesini sağlayacaktır

NOT: Bu hareketleri yapmadan önce muhakkak detaylı araştırma yapın yada uzmandan yardım alın. Hareketleri doğru yapamadığınızda oluşabilecek sakatlıkların önüne geçmiş olursunuz.

Uygulayacağınız diyette kesinlikle bir diyetisyenden yardım almanız uygulayacağınız programın doğru ve bilinçli yapılması açısından son derece faydalıdır. Kararlı olun ve uyguladığınız diyetin bozulmasına izin vermeyin. Kararlılık ve sabır göstererek ulaşmak istediğiniz kiloya ulaşın.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.