Yazın Formunuzu Korumak İçin Kiraz Diyeti

Yazın Formunuzu Korumak İçin Kiraz Diyeti

Televizyonlarda sıkça görmeye alışkın olduğumuz Prof Dr Ahmet Maranki, ülkemizde fazlaca miktarla’da bulunan , meyveler ile, yapılabilecek, vücudu zararlı toksinlerden arındırma programlarından bahsetti. Üstelik çok kısa süreli ve çok etkili olan uygulamalar sayesinde toksinlerden kurtulup kilo vermek elinizde. Uygulanan kiraz diyetinin en en önemli kuralı meyvenin mevsiminde ve taze kullanımı. Bu gün sizlerle paylaşacağımız makalemizin alt başlıklarında kiraz diyeti yapanlar, kiraz diyeti nasıl yapılır, kiraz sapının faydaları, kiraz sapı ve kiraz diyeti yapanların yorumları isimli yazıları okuyabilirsiniz.

Kirazın faydalarını şimdi saymaya başlarsak herhalde akşama kadar sayarız. En faydalı özelliklerinin başında İdrar söktürücü özelliğiyle böbreklerin dostu olan kiraz, vücutta bulunan zehirli maddeleri temizler. Doğal yapısında bulunan kinik asitle böbreklerin taş ve kum yapmasını önleme özelliği ve varsa zamanla döktüğü, ayrıca safra kesesi taşının dökülmesine yardımcı olduğu da bilinmektedir. Vücuttaki (ödemi) fazla suyun atılmasıyla, dolaylı olarak zayıflamaya’da yardımcı olmaktadır.

 

Kiraz Diyeti Nasıl Yapılır
Kiraz Diyeti Nasıl Yapılır

Kilo Verdiren Kiraz Diyetinin Uygulanışı

Kiraz diyetine başlamadan 1 ila 2 gün önce Et, Tavuk, süt ve Süt Ürünleri, Asitli İçecekler ve Siyah Çay ile tüketimini bırakmanız gerekecektir. Uygulanacak iki kür arasında da bu ürünleri kesinlikle tüketmemeniz gerekecektir.

Sabah Kahvaltısı : Bir fincan kadar Bitkisel çay ve yanında yarım yada 1 kilogram kadar kiraz

Ara Öğün : Bir fincan kadar bitkisel yada organik yeşil çay

Öğle Yemeği : Yarım veya bir kilogram kadar kiraz

Ara Öğün : Bir fincan kadar bitkisel veya yeşil çay

Akşam Yemeği : Yarım yada bir kilogram kadar kiraz ve üstüne bol su.

Bu kürü temmuz ayında yapmanız önerilmektedir.

Bu tarihlere uyduğunuz taktirde göstermiş olduğu mucizevi etkileri kendi gözlerinizle görün.

7-8-9 temmuzda başlangıç  ve sonra 20-21-22 temmuz bitiş

Kür boyunca başlangıç ilk 3 gün ve son bitiş 3 gün bu kür uygulanır. Arada kalan dönemde bu menünün dışında normal yiyecekler yiyebilirsiniz. Ancak üstte belirttiğimiz üzere Et – Süt ve Asit uyarımız bu ara dönemde de geçerli olmaktadır.

Not:

Diyet boyunca tüketeceğiniz kiraz saplarını kesinlikle atmayın. Kiraz saplarını su ile 3 ila 4 dakika kaynatarak çay olarak tüketebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.